Подробности, измислица и китайски или европейски

Wiki Article

Изберете дума или фраза, която бихте искали да използвате в речта си, и я потърсете в речника.

Порнозвезда разказа за неловка ситуация по време на снимките на филм (ВИДЕО) Порнозвездата Тру Кейт разказа за неловка ситуация по време на снимките.

Видеосъвети за това какво да търсите при избора на скутер:

Проявете благоразумие по материалните въпроси. Нали си давате сметка, че човек не е вещите, които притежава?

Новите и вече доказани модели на китайската автомобилна индустрия се отличават с ярък и запомнящ се дизайн. Той се характеризира с:

Той също така съдържа потенциален източник на конфликт под формата на остров Тайван, чиято действителна независимост от КНР се подкрепя и включително, се снабдява с оръжия от Съединените щати.

Китайските производители непрекъснато подобряват своите продукти, така че качеството на скутерите от тази страна се подобрява с всяка изминала година.

Защо ЕС ще разследва китайските електромобили в Европа?

В първи публичен коментар китайското министерство на търговията упрекна ЕС, заявявайки, че искането да участва в консултации в рамките на много кратък период от време е сериозно нарушение на неговите права.

За да използвате речник, за да научите китайски език, трябва да Китайски или европейски изберете речник, който най-добре отговаря на вашето езиково ниво. Ако започвате да учите китайски език,] най-добре е да изберете речник, който съдържа основни думи и фрази.

Следващата стъпка е да определите думата или фразата, която искате да научите. Ако тепърва започвате да изучавате китайски език, най-добре е да започнете с прости думи и фрази.

Свързани статии Китай може да изпревари още тази година Япония като най-голям износител на коли в света

Разбира се, в съвкупността от страни, но всички разбират, че основният принос е на нашите континентални партньори - Германия, Франция и Италия.

използването на преводача е безплатно, без регистрация или други задължения

Report this wiki page